Moederdag kado voor of namens een 1 jarige, koop een origineel Moederdag kado!
Voor kinderen is Moederdag vaak een belangrijke dag. De dag staat namelijk in het teken van hun moeder, de vrouw die ze verzorgt en heeft opgevoed. Je wil dus dat deze dag, als andere ouder, goed verloopt. Wat kan je met een eenjarig kind doen op Moederdag? Bekijk hieronder meer over een Moederdag kado voor 1 jaar.

Wanneer je van plan bent om een mooi Moederdag kado te kopen dan kan je kiezen voor een mooie cadeaus (doet het altijd goed) of één van de vele andere leuke geschenken die er te vinden en te bedenken zijn. Als je iets kado geeft aan een moeder dan is dit altijd leuk!

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus 1 jaar ->

Moederdag kado 1 jaar:

Niet slechts een oppervlakkig cadeau.
Jij kunt natuurlijk wel iets kopen voor de moeder, maar het is dan toch wat oppervlakkiger. Het is heel goed mogelijk dat je het kind het cadeau laat geven, maar het is toch wat minder persoonlijk, en er zijn minder ‘herinneringen’ aan die prachtige eerste Moederdag.

  • Maak iets.

Moederdag kado 1 jaarGa dus (samen met je kind) iets maken. Een mooie kaart. Al staat er alleen maar een beetje gekrabbel op, de moeder zal het geweldig vinden, het is namelijk de allereerste Moederdag en dat is altijd bijzonder.

  • Haar dag.

Naast dat de band tussen het kind en de moeder belangrijk is op deze eerste Moederdag, is het voor haar natuurlijk ook een hele speciale dag. Het is de eerste keer dat ze geprezen wordt om haar moederschap. Maak het dus ook een leuke dag voor haar. Geef haar veel rust, maak een lekker ontbijtje en eten voor haar, laat haar misschien een dagje naar de spa gaan. Er zijn zat dingen die vrouwen fijn vinden om op een ‘vrije’ dag te doen.

  • Wat vooral niet doen.

Zo zijn er natuurlijk ook een aantal dingen die je echt niet moet doen. Een daarvan is een groot cadeau kopen, dat huishoudelijke functies heeft. Het kan zo zijn dat jullie echt een nieuwe magnetron nodig hebben, maar geef dat alsjeblieft niet met Moederdag. Koop iets voor haar dat ze echt leuk vindt. Zolang je haar het gevoel heeft dat jij en het kind haar waarderen kan je eigenlijk niet mis schieten.

Moederdag kado baby 1 jaar:

Is dit de eerste Moederdag en is de baby 1 jaar? Dan is het leuk om mama eens te verrassen! Bijvoorbeeld met een ontbijtje op bed, een mooie bos bloemen of een andere leuke verrassing! Wij wensen je heel veel plezier met het geven van een mooi Moederdag kado!

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus ->

Meer over Moederdag cadeaus:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.