Maak jouw eigen Moederdag cadeau.
Er is 1 dag waarop wij onze moeder eens extra in het zonnetje mogen zetten. Maak er daarom een mooie Moederdag van met een cadeau die jij helemaal zelf heb gemaakt. Om jouw op weg te helpen geven hierbij alvast een aantal leuke tips en ideeën waarmee je jouw moeder kan verwennen. Kom hieronder nog veel meer te weten over een uniek Moederdag cadeau maken. Tevens heb je de mogelijkheid om een mooi cadeau te kopen voor jouw lieve moeder. Heel veel plezier met het vinden van het perfecte Moederdag cadeau!

Klik op onderstaande links om zelf een Moederdag cadeau te gaan maken.

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus maken ->

Moederdag cadeau maken?

  • Maak jouw eigen schilderij.

Moederdag cadeau makenWe hebben allemaal mooie schilderijen in ons huis. Echter wat is nu mooier dan een schilderij die jij helemaal zelf hebt gemaakt! Ga daarom lekker aan de slag en koop een schilderij die jij zelf kan maken.

Door gebruik te maken van bijvoorbeeld verf, stikkers, glitters, maar ook natuurlijke materialen uit het bos, maak je op een zeer bijzondere wijze een mooi schilderij voor jouw moeder.

  • Sleutelhanger maken.

Raakt jouw moeder wel eens haar sleutels kwijt? Of mag haar sleutelbos wel een kleurtje gebruiken? Maak dan een mooie sleutelhanger voor jouw moeder. Met een ring voor de sleutelhanger, kralen, touw en lint heb je al genoeg om dit te helemaal zelf te maken. Maak bijvoorbeeld aan de sleutelhanger een rij met kralen en een aantal lintjes om het kleurrijk aan te vullen. Wanneer je van plan bent om een mooie sleutelhanger te maken, dan kan je eens zoeken op het internet op: sleutelhanger met foto.

Voor volwassenen

  • Spiegel versieren.

Voordat je weggaat nog even kijken in de spiegel. Zit alles goed? Een spiegel komt altijd goed van pas en hoogstwaarschijnlijk is jouw moeder er ook dolblij mee. Versier daarom jouw een spiegel die jouw moeder goed kan gebruiken. Maak gebruik van verf, opplak bloemen, 3D figuren of stikkers en nog veel meer om dit te realiseren.

  • Nog veel meer leuke mogelijkheden.

Naast deze voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende dingen.

  • Een mok laten bedrukken met daarom een foto van jou en je moeder
  • Een fotoboek die jij zelf hebt samengesteld met mooie herinneringen
  • Een fotolijstje versieren en geven met een mooie foto erin

Ga dus lekker aan de slag en maak jouw eigen Moederdag cadeau!

Namens groep 8

Namens groep 8 een mooi Moederdag cadeau maken? Ga met z’n allen knutselen en maak een mooi Moederdag cadeau. Misschien kan een leraar/lerares er ook bij helpen!

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus maken ->

Meer pagina’s over Moederdag cadeaus:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.