Leuke tips voor lieve moeders.
Is het bijna Moederdag en wil je je kersverse vrouw verrassen met haar eerste Moederdag? Lees dan verder voor leuke tips die je met je kleintje kunt doen. Een gipsen handje of voetje is natuurlijk leuk, maar een niet onbekend cadeau. Samen een mooie foto laten maken, is ook leuk. Maar het kan origineler. Wil je je vriendin echt een onvergetelijke dag bezorgen, neem je vrouw of vriendin eens mee een weekendje weg en maak samen de mooiste herinneringen.

Een dagje naar het bos, strand of een mooie stad bij mooi weer en maak dan ter plekke de foto’s. Of spreek af met een fotograaf die ‘spontaan’ voorbij komt en verras haar met een mooie onverwachte foto. Ook leuk is als je deze foto gebruikt voor een puzzel of spel. Maak er een mooie gepersonaliseerde agenda van of een beker waar zij iedere dag koffie of thee uit drinkt.

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus groep 1-2->

Moederdag cadeau groep 1-2:

Moederdag cadeau 2021 namens groep 1-2Je kunt het natuurlijk ook heel romantisch aanpakken een een picknickmand klaarmaken en volstoppen met lekkers en er een oppas bij regelen, zodat je wel samen kunt zijn en lekker in het gras in een leuk park er een mooie dag van kunt maken, en bij nood kan de oppas wandelen, luiers doen en flesjes geven. Het is toch heerlijk als je je partner ziet genieten. En dat hoeft niet zo moeilijk te zijn. Doe wat geks, verzin iets ludieks zoals een ballonvaart, of een dagje zweefvliegen. Ga eens samen naar een exitroom en werk samen om eruit te komen.

Samen iets doen is vaak heel leuk. En vooral zorg voor het ‘gelukkig hebben we de foto’s nog-moment’! Het zou geweldig zijn als je het beide nog met een lach kunt navertellen. En zorg dat je er zelf ook van geniet!

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus ->

Meer informatie over Moederdag cadeaus:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.