Een cadeau voor Moederdag hoeft niet duur te zijn. Bekijk op deze pagina enkele unieke cadeautjes voor moeders voor (relatief) weinig geld.
Je moeder betekent veel voor je: ze staat altijd voor je klaar. Dan verdient ze op Moederdag beslist een lief cadeau, zodat je kunt laten weten dat je haar enorm dankbaar bent. Maar wat als je weinig geld hebt en toch een groot gebaar wilt maken? Bekijk de volgende tips voor inspiratie. Bekijk hieronder meer over een mooi Moederdag cadeau voor weinig geld.

Ook voor de wat kleinere bedragen is er vaak veel te krijgen, zo kan je het internet afspeuren naar allerlei leuke cadeautjes, standaard cadeautjes zoals bloemen of leuke persoonlijke cadeautjes, zoals bedrukte tegeltjes (tot 15 euro bijvoorbeeld, lees hier meer over een tegeltje maken), fotolijstjes en meer.

Bekijk hier meer over Moederdag cadeaus voor weinig geld ->

Moederdag cadeau weinig geld:

  • Fles wijn

Een (goede) fles wijn koop je voor minder dan een tientje, al voor een paar euro. Plak als etiket een leuke foto van je moeder op de fles, of van jullie samen, om deze Moederdag cadeau weinig geldeen persoonlijk tintje te geven.

  • Fotolijstje

Een fotolijstje is niet duur. Stop er een dierbare foto in, dat kan ook een foto van haar kleinkind(eren) zijn. Of een foto van een speciaal moment, welke veel voor haar betekent.

Wat lust je moeder graag?

Je kunt iets lekkers bakken, waarvan je weet dat ze het graag eet. Is ze dol op appeltaart? Of houdt ze van koekjes? De koekjes kun je bijvoorbeeld in een leuke pot stoppen met een lief kaartje eraan.

Je kunt een mandje samenstellen met heerlijke (borrel)hapjes en haar uitnodigen voor een mooi autoritje en een picknick. Verder zijn bonbons (of chocola) ook niet erg prijzig. Een cadeau dat met veel zorg, liefde en aandacht is ingepakt, doet al een hele hoop. Al eens gedacht aan een mooie bos bloemen. Er zijn ontzettend veel leuke geschenken te bedenken.

  • Wees origineel en creatief

Uiteraard kun je altijd nog een bloemetje/ plantje, een sjaal of een verzorgingsproduct geven, maar het is wel zo leuk om ook eens aan iets anders te denken. Neem haar bijvoorbeeld als verrassing ergens mee naar toe. Naar de stad om een middagje te winkelen, naar een tentoonstelling, of trakteer haar op een lunch. Je kunt haar ook verrassen met een heerlijke wandeling in het bos of over het strand. En na afloop gezellig ergens iets gaan drinken.

Wat het ook is: met de nodige aandacht gegeven zal je moeder het ongetwijfeld waarderen!

Bekijk hier de mooiste Moederdag cadeaus ->

Meer informatie over Moederdag cadeaus:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.