Gepersonaliseerde cadeaus. Alles over mooie cadeaus met een persoonlijk tintje!
Een speciaal cadeau voor Moederdag krijg je natuurlijk niet zomaar. Echter het personaliseren van een mooi cadeau is altijd mogelijk. Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën om een gepersonaliseerde cadeau te maken? Lees dan snel verder.

Gepersonaliseerde cadeaus.

  • Een handafdruk op jouw tegeltje!

Jij bent mijn mama en daarom geef ik jouw een eigen gemaakte tegel. Je kan online tegenwoordig je eigen tegeltje maken, bijvoorbeeld met een afbeelding, een tekst Gepersonaliseerde cadeausmaar ook heb je de mogelijkheid uit een ruim assortiment ontwerpjes, bijvoorbeeld een oer Hollands design maar ook hele leuke vrolijke tegeltjes die erg leuk zijn voor Moederdag. Maar wat kan er nog meer op de tegeltjes gedrukt worden?

  • Een gedicht
  • Een quote
  • Een verhaal

Jouw gepersonaliseerde tegel is nu af, dan gaan we snel verder naar het volgende cadeau.

  • Sleutelhanger en bord.

We knutselen gewoon verder. Want met jouw eigen gemaakte sleutelhanger raakt jouw moeder de sleutels nooit meer kwijt. Maak hierbij gebruik van een ring, lint, touw en vergeet natuurlijk een aantal kralen en leuke bedels niet. Wanneer je hiermee klaar bent kan het bord gemaakt worden. Een stuk hout, verf, kwasten, een hamer en schroeven zijn al voldoende. Sla als eerst een aantal schroeven in het hout en verft het daarna zoals jij het wilt. Dan kunnen de sleutels straks op dit plankje worden opgehangen.

Gepersonaliseerde cadeaus baby:

Voor een baby een leuk gepersonaliseerd cadeau nodig? Hierbij kan je denken aan een leuke baby badjas met naam, een badcape met naam of een ander mooi geschenk met zijn of haar naam erop bedrukt of geborduurd.

Voor een huwelijk

Voor een huwelijk een gepersonaliseerd cadeau nodig, bijvoorbeeld om te geven aan het kersverse bruidspaar of misschien wel voor de gasten als bedankje? Al eens gedacht aan het maken van een tegeltje (lees hier meer over een tegeltje maken) met een leuke huwelijksspreuk erop of een foto van het huwelijk laten vereeuwigen op een ander fotocadeau? Er zijn ontzettend veel gepersonaliseerde cadeaus te vinden op het internet, zo ook voor een huwelijk.

Bekijk hier meer over cadeaus voor haar ->

Ga dus lekker aan de slag en maak jouw gepersonaliseerde cadeaus.

Meer informatie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.