Zeven leuke fotocadeaus, bekijk de gaafste geschenken voor Moederdag!
Fotocadeaus zijn erg leuk om weg te geven. Geen wonder dat er tot op heden heel veen mogelijkheden zijn ontstaan. We hebben daarom de 8 meest leuke fotocadeaus hierbij elkaar gezet. Maak dus een keuze en verras een ander met zo’n leuk cadeautje. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over het kopen van een fotocadeau, bijvoorbeeld foto op een stuk hout laten afdrukken, een mooie muismat met foto, een mok met foto en nog vele andere leuke fotoproducten als cadeau! Een fotocadeau bestellen is overigens ook erg eenvoudig. Heel veel plezier met het kopen van een mooi cadeau! Een fotocadeau is trouwens ook erg leuk in combinatie met een bos bloemen, bloemen doen het namelijk altijd goed!

Bekijk hier de fotocadeaus bij PrachtigKado >> 

Fotocadeau:

  • Een foto op hout.

Kies een mooie foto en laat deze voor de verandering niet op canvas maar juist op hout bedrukken. Het geeft een geheel ander uiterlijk maar is altijd een welkom decoratief object voor zowel de woonkamer als in de gang.

  • Muismat met foto.

We zitten vrijwel iedere dag voor onze computer of laptop. Een muismat is dan zeker Fotocadeauniet altijd een overbodige luxe te noemen. Maak deze persoonlijk en kies een foto om iemand op te vrolijken.

  • Onderzetters met foto.

Houdt de tafel schoon met onderzetters waar jouw foto’s op staan. Dat is pas echt uniek en je kan tenminste verschillende foto’s gebruiken. Dat maakt de zoektocht al wat makkelijker.

  • Mokken met leuke foto’s.

We drinken dagelijks een kopje koffie, thee en frisdrank. Een speciaal moment waarin we tot rust komen kan ook met een mooie foto. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende momenten:

  • Een vakantiefoto
  • Familiefoto
  • Een selfie
  • Persoonlijk telefoon hoesje

Het wordt wel vaker gezegd. We kunnen geen dag zonder onze mobiele telefoon. Ook dit kan je als fotocadeau laten maken. De foto die jij kiest wordt dan erop gedrukt. Het effect is schitterend. Lees hier meer over een mok met foto bedrukken (mok bedrukken).

  • Een klok

Hoe laat is het? Ook de klok kan je personaliseren met een mooie foto. Op die manier kan je nog veel vaker van dat ene moment waarop de foto is gemaakt genieten.

  • Sleutelhanger

Ten slotte raak je niet meer de sleutels kwijt door een sleutelhanger. Zet hier een mooie foto in en mocht het dan gebeuren, misschien herkent de vinder je wel! Een sleutelhanger met foto is een ontzettend gaaf geschenk!

Meer informatie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.